Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil sürdürmek, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Normal yahut özel bir çıkışın yangın veya çeşitli sair nedenlerle engellenmesi durumunda da seçenek olarak fonksiyon üstlenir. Ivedi çıkışlar genellikle yapı karınindeki önemli alanlarda konum alır. Ivedili bir hava esnasında insanların toplanabileceği merdiven gayrimeskûnluğu, koridor veya öteki bölgeler buna dahildir.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy tütünın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım edip, Yangın Kapısı Fiyatları montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde kırmızııyoruz.

Yangın kapısı çelik, allıküminyum, galvanizli demir, ahşap ve kadeh kabil yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden dokumalır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları iye olmalıdır.

önemli örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan kameralar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + grup seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha yüksek başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın Yangın Kapısı bapsıdır, yangın dayanımının kanatı rabıta otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

En yönlü fiyatı bulmanız yürekin farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en normal yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı kök amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı Yangın Çıkış Kapısı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page